Muksuperheen uni

Palvelut

Tarvitsetko tietoa lapsiperheen unesta ja nukkumisesta? Muksuperheen uni on oikea paikka juuri sinulle, olit sitten ammatiksesi lapsiperheiden kanssa työskentelevä henkilö tai oman perheesi unipulmien kanssa painiva vanhempi.

 

Kaipaatteko yhdistyksenne tai yrityksenne tyhypäiviin ohjelmaa? Tulen mielelläni luennoimaan erilaisille tiimeille ja kaveriporukoille. Olkaa rohkeasti yhteydessä, niin rakennan juuri teille sopivan kokonaisuuden.

 

"Kiitos vielä. Oli mahtavan hyvä luento. Sinulla on mukavan rennon asiallinen tapa olla läsnä. Kiitos dioista, kasvattajat ovat aina niin kiitollisia kun saavat materiaaleja."

–Heidi Mälkönen, PHLU–

 

Oletko yrittäjä, jonka kohderyhmää on lapsiperheet tai lapsiperheiden kanssa työtä tekevät ammattilaiset? Tarvitsetko apua  markkinointisisällön tai koulutusten tuottamiseen? Ole yhteydessä ja kerro toiveesi.

 

"Hei Sari

Vielä kerran kiitokset upeasta luennosta!"

–Paula Juhola-Taavila, Suomen Nestlé–

 

 

Kaipaatko yksilöllistä apua lapsesi unihaasteiden ratkaisemiseen? Tule vastaanotolleni Lasten ja nuorten lääkäriasema Pikkujättiin! Otan asiakkaani vastaan Kampin ja Tapiolan toimipisteissä.

 

"Haluaisin kiittää sinua ihan kunnolla  panostuksestasi tyttäremme uniohjaukseen. Kuten kerroin, hän oli todella ylpeä käynnistä ja puhumisesta kanssasi. Nyt hän nukkuu  paljon paremmin."

–Anna–

 

"Lämmin kiitos sinulle avustasi! Yöt ovat meillä nykyään aivan erilaiset kuin aikaisemmin. Vauvamme havahtuu yhä öisin itkemään, mutta on parina yönä osannut nukahtaa joka kerta täysin itsenäisesti. Hän myös tottui yösyöttöjen poisjääntiin varsin nopeasti. Päiväunet vielä vaihtelevat jonkin verran, mutta kokonaistilanne on mielestämme jo erittäin hyvä. Meille erityisen tärkeää oli, että saimme yksilölliset ohjeet ja tukea niiden johdonmukaiseen toteutukseen. Palaamme vastaanotollesi myös myöhemmin, mikäli tarvitsemme uudelleen apuasi!"

–Emmi–

Tammikari_Sari