Muksuperheen uni

Palvelut

Muksuperheen uni on perustettu edistämään perheiden hyvinvointia tarjoamalla tietoa lapsiperheiden unesta ja siitä, kuinka laadukasta unta voidaan ylläpitää ja kuinka sitä voi tavoitella.

 

Tulen mielelläni luennoimaan erilaisille tiimeille ja kaveriporukoille. Sekä lapsiperheiden kanssa työtätekeville ammattilaisille, että vanhemmille suoraan. Ole rohkeasti yhteydessä, niin rakennan juuri teille sopivan kokonaisuuden.

 

Oletko yrittäjä, jonka kohderyhmää on lapsiperheet? Tarvitsetko apua  markkinointisisällön tai koulutusten tuottamiseen? Haluatko tietää, mitä potentiaaliset asiakkaasi ajattelevat tuotteestasi? Ole yhteydessä, voin auttaa sinua. Tuotan sisältöä yli 20 vuoden media-alan kokemuksella, joten en pelkää tarttua isompiinkaan projekteihin. Ideoin, arvioin ja hyödynnän laajaa verkostoani juuri teille sopivan sisällön tuottamiseksi.

 

Kaipaatko apua oman lapsesi unihaasteiden ratkaisemiseen. Otan vastaan 0 - 17 -vuotiaita lapsia ja nuoria perheineen  Lasten ja nuorten lääkäriasema Pikkujätissä, Kampin ja Tapiolan pisteissä. Yhteistyö Pikkujätin osaavien ammattilaisten kanssa auttaa minua rakentamaan toimivan hoitopolun eri-ikäisten lasten ja nuorten unihaasteiden selättämiseksi.

Tammikari_Sari