Muksuperheen uni

Toimitus-, peruutus- ja maksuehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 13.9.2020 alkaen.

Nämä ehdot koskevat sinua tai yritystäsi (myöhemmin: asiakas), jos ostat yritykseltämme (myöhemmin: palveluntarjoaja) maksullisia palveluja. Yrityksemme yhteystiedot löytyvät tämän sivun lopusta.

Toimitusehdot

Ostaessaan palveluja tai tuotteita verkkokaupastamme tai muutoin, asiakas hyväksyy nämä toimitus-, palautus- ja maksuehdot. Käyttämällä sivustoa/palveluja/materiaaleja asiakas hyväksyy myös palvelun käyttöehdot. Henkilötietojen keräämisessä noudatamme tietosuojalakia. Lisätietoja rekisteri- ja tietosuojaselosteessamme.

Muksuperheen uni-verkkokauppa ja palvelut on tarkoitettu yli 18-vuotiaille yksityishenkilöille sekä yrityksille. Palveluiden ja tuotteiden hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa palvelujen, tuotteiden ja materiaalien sisältöä, hintaa tai saatavuutta.

Tilausehdot

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen. Mikäli olet tilannut ladattavia tuotteita, saat tilausvahvistuksen mukana linkin ladattavan tuotteen lataamiseksi. Suosittelemme tallentamaan lataamasi tiedostot tietokoneellesi. Linkkiä ei saa jakaa kolmannelle osapuolelle. Tiedostojen kaupallinen hyödyntäminen, osittainen tai kokonainen kopioiminen sekä kolmansille osapuolille luovuttaminen on ehdottomasti kielletty.

Peruutusehdot

Suomen kuluttajansuojalain mukaan sinulla on oikeus peruuttaa tai palauttaa muuta kuin digitaalista sisältöä koskeva tilaus 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Aika lasketaan alkavaksi verkkokauppaostoksissa ostoksen tekopäivästä, ja muutoin tehdyissä tilauksissa palvelun sopimispäivästä.

Digitaalisilla tuotteilla (ladattavat tiedostot) ei ole peruutus- eikä palautusoikeutta. Tilaamalla digitaalisia tuotteita hyväksyt peruutus- ja palautusoikeuden puuttumisen.

Peruuttamisoikeutta voi käyttää, vaikka palvelun suorittaminen olisi asiakkaan pyynnöstä aloitettu ennen peruuttamisajan päättymistä. Jos palvelun toimittaminen on jo aloitettu ja se peruutetaan, on palveluntarjoajalla oikeus veloittaa asiakasta tehdystä työstä seuraavasti:

Muksuperheen uni ehdot. Jos palvelu on jo tuotettu kokonaan, sitä ei voi enää peruuttaa.

Jos haluat peruuttaa ostoksesi, ota yhteyttä välittömästi sähköpostilla mailiosoite. Kerro, minkä palvelun haluat peruuttaa, ja mille tilille rahat palautetaan. Ilmoita tilinumero IBAN-muodossa.

Maksuehdot

Tarjoamme verkkokaupassamme erilaisia maksuvaihtoehtoja, jotta ostosten tekeminen olisi asiakkaillemme mahdollisimman helppoa ja sujuvaa. Verkkokaupan maksujenvälityspalvelun tarjoajana toimii Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Ostamalla tuotteita hyväksyt Paytrail Oyj-palvelun maksuehdot. Ne löydät palveluntarjoajan sivuilta www.paytrail.com.  Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle.

Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista.

Jos asiakas tilaa palvelun muutoin kuin verkkokaupan kautta, ja maksutavaksi on sovittu laskutus, viivästyneestä maksusta voidaan periä korkolain mukainen viivästyskorko sekä maksumuistutuksista ja muista perintätoimista aiheutuneet kulut. Maksamattomat laskut voimme siirtää perintätoimiston hoidettaviksi.

Erimielisyydet ja sovellettava laki

Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Kaikki näistä ehdoista aiheutuvat erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti keskustelemalla ja näitä ehtoja tarkasti lukemalla. Jos sopuun ei päästä, erimielisyydet ratkaistaan viime kädessä käräjäoikeudessa.

Asiakasreklamaatioissa toivomme, että otat aina ensin yhteyttä meihin. Haluamme aina varmistaa tyytyväisyytesi tuotteisiimme ja palveluihimme.

Palveluntarjoajan yhteystiedot

Muksuperheen uni Y-2248921-4
Torpanmäki 9 A
02740 Espoo
Puh: 040 717 0446
[email protected]

Pyydämme yhteydenottoja aina ensisijaisesti sähköpostitse. Tämä varmistaa myös sen, että mahdollisissa epäselvissä tilanteissa keskusteluistamme on kirjallinen tallenne.