Vauvavuoden unineuvola – unitukea vauvan ensimmäiselle vuodelle (0-12 kk) 110 €

Vauvavuoden unineuvola -tietopaketti on rakennettu kotimaisen Campwiren verkkovalmennusalustalle.

Voit tutustua tietopakettiin tarkemmin joko alla olevasta kuvauksesta tai jatkaa tutustumista Campwiren sivustolla KLIKKAAMALLA TÄSTÄ LINKISTÄ. Oston viimeistely suoritetaan myös Campwiren puolella.

Kuvaus


”Tämä on aivan loistava valmennus. Ainoa laatuaan! Olemme saaneet paljon apua vauvamme uniin, sekä refluksin ja ilmavaivojen helpottamiseksi. Mahdollisuus saada facebookin -ryhmässä lisätietoa ja tukea on ollut meille hyvä lisäpalvelu, kun ensikertalaisia vanhempia olemme.” Anette, vauva 2 kk.

 

Tällaista palautetta tulee unineuvolan asiakkailta. Se on ihanaa!

 

Jos odotat vauvaa tai olet vastasyntyneen vauvan tuore vanhempi, mielessäsi risteilee varmasti paljon asioita. Eikä niistä oikein saa tolkkua, kun elämä vauvan kanssa on jo valmiiksi mullin mallin. Moni suuntaa sosiaaliseen mediaan ja alkaa etsiä tietoa sieltä, koska neuvolassa ehditään yhä harvemmin keskustella vaikkapa vauvan unesta ja sen tukemisesta.  Ja uniasiat kiinnostavat vanhempia enemmän kuin koskaan. Onhan laadukas uni paras voimavara vanhemmille ja kasvun ja kehityksen tuki vauvalle.

 

Mitä jos tarvittava tieto unesta ja sen tukemisesta olisikin valmiiksi paketoitu vauvan kehitystä myötäillen? Eikä sinun tarvitsisi väsyneenä etsiä tietoa netin vinkkiviidakosta. Toiveenasi olisi edetä lempeästi ja oman vauvasi valmiuksia tukien. Niin, että vauva oppisi luontevasti nukahtamaan itsenäisesti ja sinulla olisi varmuus siitä, kuinka toimia eri tilanteissa.

 

Vauvavuoden unineuvola on tällainen tietopaketti. Unineuvola kestää nimensä mukaisesti koko vauvavuoden ja etenee vauvan kehitysvaiheita myötäillen.

 

Unineuvolaan kannattaa liittyä vauvan ollessa 0-2,5 kk iässä. Materiaalit aukeavat kolmessa osassa vauvavuoden aikana. Saat automaattisesti sähköpostiisi tiedon uuden osion avautumisesta. Ja voit milloin vain palata vanhoihin materiaaleihin ja kerrata niitä tarvittaessa. Lähde sinäkin mukaan!

Tutustu lisää pakettiin ja viimeistele osto Campwiren puolella klikkaamalla tästä.

 

 

 


Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vauvavuoden unineuvola – unitukea vauvan ensimmäiselle vuodelle (0-12 kk) 110 €”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *