Vauvan unen vuosikello

10,00 sis.alv.

Vauvan unen vuosikello on näppärä apuväline kaikille vauvaperheille, sekä vauvaperheiden kanssa työskenteleville. Vuosikellosta on helppo tarkkailla, mitkä kaikki asiat vaikuttavat vauvan univalmiuksiin.

Pohja vauvan lempeälle unitaitojen tukemiselle luodaan jo varhaisvaiheissa. Unitaitojen tukeminen aloitetaan pienin askelin. Turhia kiirehtimättä. Turhia hidastelematta.

Tuote on ladattava tiedosto, jonka voit tulostaa A4 kokoisena ja kiinnittää vauvan huoneen seinälle.

Osasto:

Kuvaus

Vauvan unen vuosikello on näppärä apuväline kaikille vauvaperheille. Vuosikellosta näet, mitkä asiat vaikuttavat vauvan univalmiuksiin.

Uni on osa laajempaa kokonaisuutta ja siihen myös vaikuttavat vauvan kehitysvaiheet ja vanhempien käyttämät hoivatavat, joilla voimme joko tukea tai tukahduttaa vauvan orastavia valmiuksia.

Vauvan unen kehityksestä voit lukea lisää täältä.

Jos sinulla on vastasyntynyt vauva, voit liittyä Muksuperheen unen vauvavuoden unineuvolaan, jossa saat sopivassa tahdissa tietoa vauvan unesta ja sen tukemisesta vauvavuoden aikana. Verkkovalmennukseen voit tutustua täältä.

Nelikuisen hulinoihin on olemassa täsmäpaketti, joka on pakattu täyteen tietoa ja vinkkejä tästä vauvavuoden ratkaisevasta vaiheesta, jolloin on niin lipsahtaa hätäratkaisuihin, joista voi tulla pitkittyessään varsinaisia riesoja. Infopakettiin voit tutustua täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vauvan unen vuosikello”