Petipassi

0,00 sis.alv.

Petipassin avulla lapsesi oppii rajoittamaan loputtomia palvelupyyntöjä, jotka usein viivästyttävät nukkumaan menemistä. Petipassin tehoa lisää se, kun lapselle antaa iltatoimien yhteydessä täyden huomion. Illan viimeisenä rutiinina olisikin hyvä pitää intensiivinen yhdessäolohetki lapsen kanssa jutustellen tai satua lukien.

Petipassi toimii parhaiten kolmesta ikävuodesta eteenpäin.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Petipassi on apuväline, jota voi käyttää nukkumaanmenoa pitkittävien lasten kanssa. Loputtomat pyynnöt voi rajata petipassin avulla. Petipassi sopii noin kolmesta ikävuodesta eteenpäin. Lapsen täytyy jo ymmärtää sopimuksia ja niiden tekemistä.

Petipassi esitellään hyvissä ajoin ennen iltatoimia lapselle ja kerrotaan, että se oikeuttaa yhteen  lisäpalvelukseen yhden illan ja yön aikana. Jos lapsella on tapana viivytellä nukkumaan menoa pyytämällä aina uutta satua, vesilasillista, vessakäyntia tai peittelyä, voi näitä pyyntöjä minimoida sopimalla lapsen kanssa, että hänen pitää miettiä tarkkaan, mihin hän käyttää Petipassin oikeuksia. Jos lapsi on jo saman yön aikana käyttänyt Petipassin, hänen tulee tyytyä vain tähän yhteen palvelukseen.

Petipassia säilytetään lapsen vuoteen vierellä ja kun hän haluaa lunastaa Petipassin oikeuttaman palveluksen, passi luovutetaan samalla vanhemmalle.

Kun toimintaa noudatetaan johdonmukaisesti alkaa se vähitellen tehota. Petipassi ei toimi, mikäli sen tukena ei käytetä ikätasoon sopivia rutiineja ja lapselle jää aikuisen nälkä. Päivällä ja iltatoimien yhteydessä annettu huomio ja toiminnan rauhallisuus auttavat lasta rentoutumaan ja nukkumaan yönsä omassa vuoteessaan aamuun saakka.

Mahdollisiin painajaisiin ja muihin uniongelmiin sovelletaan yksilöllisesti annettuja ohjeistuksia.

Ladattava PDF-tiedosto sisältää kaksi Petipassia. Tulostakaa tiedosto,  ja liimatkaa lapsen valokuva Petipassiin. Tuloste kannattaa liimata kartongille ja suojata joko laminoimalla, tai kontaktimuovilla.

Vaihtoehtoisesti lapsi voi askarella kokonaan oman Petipassin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Petipassi”