Matkalla Unimaisteriksi vauvavuoden unineuvola: Hinta 99 €

Kuvaus

Odotatko vauvaa tai oletko vastasyntyneen vauvan tuore vanhempi? Mietitkö miten tulet jaksamaan valvottuja öitä ja kuinka vauvaa voisi ohjata nukkumaan levollisia yöunia?  Et ole ainoa. Vauvojen uniasiat kiinnostavat vanhempia enemmän kuin koskaan.

Mitä jos tarvittava tieto olisikin valmiiksi paketoitu vauvan kehitystä myötäillen? Eikä sinun tarvitsisi väsyneenä etsiä tietoa netin vinkkiviidakosta. Toiveenasi olisi edetä lempeästi ja oman vauvasi valmiuksia tukien. Niin, ettei varsinaista unikoulua edes tarvitsisi koskaan tehdä.

Matkalla Unimaisteriksi -vauvavuoden unineuvola on tällainen tietopaketti. Unineuvola kestää nimensä mukaiseti koko vauvavuoden ja etenee vauvan kehitysvaiheita myötäillen.

Unineuvolaan kannattaa liittyä heti vauvan syntymän jälkeen. Näin saat materiaalin käyttöösi juuri oikealla aikataululla. Saat aina automaattisesti sähköpostiisi tiedon uuden osion avautumisesta. Voit milloin vain palata vanhoihin materiaaleihin ja kerrata niitä tarvittaessa.

 

Klikkaa tästä ja lue lisää, mitä kaikkea Matkalla Unimaisteriksi  vauvavuoden unineuvola tarjoaa sinulle vain 8,25 €/ kk

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Matkalla Unimaisteriksi vauvavuoden unineuvola: Hinta 99 €”