Vauvojen aktivointikortit

8,00 sis.alv.

Iloiset kuvakortit sopivat vauvoille jo yhden kuukauden iästä eteenpäin sekä motoriikan ja puheen kehityksen tukemiseen. Tuote sisältää viisi ladattavaa ja tulostettavaa korttia.

Kuvaus

Kontrastiset aktivointikortit vauvoille sopivat yhden kuukauden iästä lähtien. Pieni vauva näkee aluksi vain oman käden mittansa päähän ja erottaa selkeästi vain kontrastisia kuvioita. Iloisten kuvakorttien avulla vauvaa ohjataan suuntaamaan katsettaan sekä viihtymään mahallaan tai selällään. Kun vauva viettää lattia-aikaa, viedään kortti vauvan käden mitan päähän ja annetaan vauvan kohdistaa katseensa korttiin. Siirtämällä korttia puolelta toiselle tuetaan vauvan pään ja niskan lihasten symmetriaa ja liikkuvuutta.

Toisinaan  vauvoilla on taipumus kääntää päätä vain toiseen suuntaan. Korttien avulla voi vahvistaa laiskempaa puolta asettamalla kortti sille puolelle, jonne vauva ei yleensä käännä päätään. Näin ehkäistään lihasjumien syntymistä ja vahvistetaan niskan lihaksia symmetrisesti. Toisinaan niskan alueen lihasjumit voivat hankaloittaa jopa imetyksen onnistumista.

Kontrastiset aktivointikortit vauvoille ovat myös mukava apuväline vaipanvaihdossa, koska kortin voi asettaa nojaamaan tukea vasten vauvan pään sivulle, jolloin eloisampikin vauva saattaa rauhoittua katselemaan korttia.

Isommilla vauvoilla korttien avulla voi tukea puheen kehitystä näyttämällä vauvalle kuvaa ja nimeämällä kuvassa oleva esine tai eläin. Vauvan kanssa voi leikkiä asettamalla kortit hänen eteensä, nimetä kortti ja pyytää vauvaa nostamaan tai osoittamaan nimetty kortti. Riemuitsemalla yhdessä onnistumisista syvennetään vuorovaikutusta.

Tuote sisältää viisi ladattavaa kuvatiedostoa, jotka voi tulostaa A4 kokoisille papereille. Kortit kannattaa liimata kartonkipohjalle, laminoida tai suojata pinta kontaktimuovilla. Kortit ovat näin heti käytettävissä.

Tallenna tiedostot omalle koneellesi, niin voit tulostaa tarvittaessa uudet kortit, jos vanhat on leikitty resuisiksi!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vauvojen aktivointikortit”